Wat ik doe

Coaching

Een coachingstraject start met een kennismakingsgesprek. Dit eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend. In dit eerste gesprek ligt de nadruk op het bepalen van de vraag/wens en de te behalen doelen. Tevens kan ik je uitleg geven over mijn werkwijze en kun je bepalen of dit je aanspreekt.

Na het kennismakingsgesprek besluiten we of we samen verder gaan.

Vervolgens ga je actief aan de slag om je persoonlijke doelen te realiseren. In een reeks gesprekken, eventueel gecombineerd met opdrachten en oefeningen zal ik jou uitdagen en begeleiden om je eigen oplossingen te vinden en toe te passen in je dagelijks leven. Normaal gesproken is een serie van 5 sessies voldoende om de nieuwe koers te bepalen en doelen te realiseren.

Reis van de Held

copyright Anne Pauen

Een enkele sessie van 2 1/2 uur waarin we op zoek gaan naar jouw levensthema. D.m.v. systemisch werken gaan we in je huidige situatie naar de onderliggende vraag.

De reis is een symbool voor alle soorten van ontwikkelprocessen waarin mensen zich bevinden.

De dieptepsychologische aanpak maakt deze methode tot een analytische tool.  Wij kunnen hierdoor zichtbaar maken wat het daadwerkelijke thema is waarmee jij je op dit moment bezighoudt en waar je staat in het (individuatie) proces dat je doorloopt.